Google+
handgemaakt1111

Dress Your Doll

Zelf  barbie poppenkleren maken wordt kinderspel met de DressYourDoll collectie. Deze collectie bestaat uit tal van verschillende silhouetten, waarin elke modeliefhebber zijn eigen stijl kan terugvinden. De voorbedrukte prints op een soepele, rekbare en niet-rafelende stof hoef je alleen maar uit te knippen en te naaien op de stippellijntjes (met de print aan de binnenkant). Het resultaat? Een hippe outfit die past voor elke modepop!

De silhouetten zijn uitgevoerd in 4 verschillende moeilijkheidsgraden. Graad 1 is 'supergemakkelijk' en geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.
Ben je al meer vertrouwd met knippen en naaien? Dan kan je kiezen voor 2 (‘gewoon makkelijk’), 3 (‘wat moeilijker’) of zelfs 4  (‘moeilijk’)!

In elk pakketje vind je naast het patroon gedrukt op stof, ook het patroon in papier zodat je de outfit opnieuw kan maken in een andere stof.

De stoffen worden gemaakt van gerecycleerde PETflessen, worden in Europa geproduceerd aan eerlijke prijzen, in kleine, familiale ondernemingen. 
 

 
Sorteer op: