Zwanger

Ik ben zwanger!

Een zeer gewenst vijfde kindje is onderweg ❤️.

Je kunt je afvragen wat je nog te wensen kunt hebben na vier gezonde kinderen, maar paradoxaal genoeg verlangden we juist na de afgelopen drukke jaren (verhuizingen/bouwen/baby’s/werk) naar nog een baby.

Deze week ben ik al op de helft van de zwangerschap én wordt de derde dochter vijf jaar. Juist rond haar geboorte begon de hectiek. Het voorlopig koopcontract voor de bouwgrond tekenden we nota bene met de kraamverzorgster aan tafel.

Inmiddels zijn we in rustiger vaarwater beland. De oudste kinderen gaan naar school en kunnen al veel zelf (destijds hadden we er drie onder de drie jaar), we hebben hier een fijne woon-werkplek en hoeven niet meer buitenshuis te werken.

Kortom: we zijn helemaal klaar voor dit nieuwe avontuur!

img_0506

11 gedachten over “Zwanger”

  1. Wat leuk! Van harte gefeliciteerd! Ik kreeg een tijd geleden van een moeder van school een stuk of 5 van die mooie gekleurde kruippakjes waarover je het hebt in je vorige blog. Wil je ze hebben voor jullie nieuwe baby?

    Geliked door 1 persoon

  2. Oooh wat leuk neis sis! Moest sa krekt ien-iens oan dei tinke en socht dei ‘hjir’ op om eefkes by te lezen! Wat moai noch san lyts mokkeltsje dr by:)
    Prachtige plaatsjes sjoch ik hjir wer fan dei!
    Groetsjes fan siep!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s