Ida 5 jaar!

4 (17)1

Afgelopen week werd Ida dus vijf jaar!

Op zo’n doordeweekse verjaardag komen er in korte tijd heel wat mensen over de vloer, maar die zoete inval heeft ook zo zijn charme. Echt feest!

Twee dagen later nog een klein feestje, voor kindjes uit de klas. Voor zo’n groepje vijfjarigen is zo’n kinderfeestje al spannend genoeg dus ik had niet te veel gepland. De grote zussen hielpen mee en waren van de spelletjesafdeling.

44

Ik zelf had mij gestort op de productie van een bellenblaasgoedje voor xxl bellen en een aantal kinderen waren daar lekker mee bezig, maar eerlijk gezegd vermaakten ze zich vooral met elkaar. Wat is er mooier dan dat!

4 (29)1

Er was ook een improvisatie succesje want een kwartier voor aanvang wilde ik ijshoorntjes gaan vullen met zomerfruit zoals dat er op Pinterest zo mooi uit zag, maar toen ik de hoorntjes uit de verpakking haalde bleken daar nog net drie aardbeien in te passen…

Gelukkig had ik ineens een ingeving, de doos waar ik al gaten in had gemaakt om de hoorntjes in te zetten, beplakte ik met felroze papier en daar op een eenvoudig ijsje. Ik zocht snel een paar plastic munten uit de speelgoedbak welke ik in de tuin verstopte en stuurde ondertussen de oudste dochter naar de supermarkt om drie verschillende smaken schepijs te halen.

4 (22)1

Tijdens het feestje haalde ik mijn ‘ijskraam’ te voorschijn en daar hadden ze allemaal natuurlijk wel oren naar.

‘Jullie moeten wel betalen’ zei ik er bij en daar snel achteraan dat er geld verstopt lag in de tuin. Het zoeken zelf kopen + zelf smaken uitzoeken (iedereen mocht twee bolletjes) was echt heel leuk voor deze kleine meisjes en als extra plus hadden we later nog een schaal met zomerfruit waaruit ieder voor zichzelf een schaaltje mocht vullen!

Toen alle genodigden alweer naar huis waren werden er overigens nog lang xxl bellen gemaakt. Met dit recept (zonder glycerine)!

55.png

P.s: ❤️ Voor de leuke reacties op mijn vorige post!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s