Vlaggetjestijd

Deze slingers maakte ik in de afgelopen paar maanden:

Het valt mij reuze mee hoe vaak ik dit nog doe ondanks dat ik niet meer aan sociale media deelneem. Moet ik er wel bij zeggen dat ik ook trouwe afnemers in mijn analoge sociale netwerk heb én er ook zelf wel eens één weggeef. Maar toch, ook via de website/e-mail wordt er best nog wel eens wat geregeld.

Sinds ik de webwinkel heb verwijderd voel ik geen tijdsdruk meer en geef ik dit vaak ook aan bij bestellingen. Ik heb tenslotte altijd kleine kinderen om mij heen en dat combineert niet zo lekker met haastklusjes.

Al ben ik ook weer niet de beroerdste als iemand de slinger wél zo snel mogelijk in huis wil hebben. Ook over stofkeuze valt altijd te praten, soms moet ik daarvoor apart stoffen bestellen en bestaat de uiteindelijke winst uit de stof die ik aan zo’n klusje overhoudt. Wat ik met de andere bestellingen verdien kan ik weer besteden aan nieuwe materialen.

En zo is het allemaal precies goed, een leuke hobby!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s