Even bijpraten!

Sinds een paar maanden zit ik weer op Instagram, na er een half jaar af te zijn geweest. In die zes maanden was ik een paar accounts blijven volgen via de browser. Simpelweg omdat ze zoveel inspiratie en positieve energie afgeven!

Ik hoor en lees regelmatig dat mensen kritiek hebben op de rozengeur en maneschijn op social media, maar zelf denk ik dat er geen goed of fout is in deze. Eerder een zoveel mensen, zoveel wensen. We zijn niet allemaal gelijk!

Ik haal dus veel inspiratie en positieve energie uit de accounts die ik volg en hoop dat ook een beetje te kunnen zijn voor anderen. Niet perse met perfecte plaatjes, maar in ieder geval wel met een positieve inslag. Bovendien vind ik het ook fijn om nu weer een soort van dagboek te hebben.

Het enige nadeel van mijn terugkeer op Instagram is dat het bloggen er sindsdien weer bij inschiet…

Momenteel ben ik 40+ weken zwanger en kan ik wel wat afleiding gebruiken dus dat vond ik wel een mooie gelegenheid om hier een update te plaatsen.

Wanneer ik weer wat meer creatief actief word hoop ik hier ook weer eens wat te plaatsen!

img_3269
Vanmiddag geplukt uit de tuin!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s