Slingers & Stempels

Slingers en stempels. Het is niet echt een voor de hand liggende combinatie, maar het werkt. Blijkbaar. Ik weet eigenlijk niet eens meer precies hoe het zo gelopen is, maar ik verkoop ze momenteel allebei regelmatig. In opdracht, via mijn webwinkel.

Ik zet niet alle exemplaren meer op Instagram en ook niet op dit blog. Dat wordt te eentonig en het voelt ook te veel als een reclame uiting. Terwijl ik het ook gewoon leuk vind om te laten zien wat ik maak en vooral wat er kan. Dat is namelijk wat ik het allerleukste vind aan mijn webshop. Andere mensen een plezier doen door iets unieks te maken, mee te denken en te overleggen totdat het helemaal naar wens is, iets wat tegenwoordig niet vaak meer mogelijk is.

Voorheen gebruikte ik Facebook als een soort portfolio waar ik fotoalbums had met de spullen die ik maakte zodat mensen een idee hadden van wat er kon. Maar nu ik niet meer op het smoelenboek zit, moest ik daar een andere invulling aan gaan geven.

Vandaar dat ik nu tabbladen bovenaan mijn blog heb, waar je overzichtjes kunt vinden van de slingers en stempels. Zo kan ik mensen toch voorbeeldjes tonen zonder opdringerig te zijn.

En af en toe zal er ook nog wel eens een slinger of stempel op Instagram passeren.

Uiteraard.

Omdat ze er bij horen.

Bij Readkapke.

Zoals vandaag deze:

7-6011

Een gedachte over “Slingers & Stempels”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s